فرایند کارآموزی و کارورزی

برای اطلاعات درباره کارآموزی محتوای زیر را مشاهده نمایید

کارآموزی

کارآموزی در حال حاضر بخش جدایی ناپذیر پروسه آموزش حرفه ای است. این تجربه حرفه ای که اغلب توسط دانشجویان و واحدهای استخدام کننده تحسین می شود؛ فرصت رشد و اشتغال را به روی کارآموزان می گشاید و حتی به عاملی تعیین کننده در گزینش های بعدی نیز تبدیل می شود. کارآموزی دقیقا چیست؟ چگونه می توان از مفید بودن این چند ماه یادگیری حرفه ای مطمئن شد و برای آن اقدام کرد؟
در طول دوره تحصیلی یا در حین تخصص، دوره کارآموزی حداکثر برای مدت شش ماه امکان پذیر است. اگرچه وضعیت یک کارورز مانند یک کارمند حقوق بگیر نیست، با این وجود توسط یک چارچوب دقیق نظارتی اداره می شود: قرارداد کارآموزی امضا شده (تعیین تعهدات هر یک از طرفین)و پاداش مالی برای دوره های کارآموزی بیش از دو ماه نیز اختصاص داده می شود.
از آنجایی که کارآموزی یک ابزار یادگیری است، باید با چارچوب آموزشی تعیین شده توسط واحد ارائه دهنده آن مطابقت داشته باشد: کارآموزی، استخدام یا اشتغال فصلی نیست که هدف ان حمایت از فعالیت شرکت ها باشد. هدف کارآموزی باید مشخص شود و ماموریت دقیقی برای کارآموز تعیین شود. بسته به واحد ها و برنامه های آموزشی، ممکن است از کارآموز خواسته شود که یک گزارش کارآموزی، مقاله و یا از سخنرانی خویش در مقابل هیئت منصفه دفاع کند تا مشخص شود که آیا به اهداف تعیین شده آموزشی نزدیک شده است یا خیر. و همچنین ابزاری برای ارزیابی ظرفیت یک کارآموز برای تجزیه و تحلیل و خلاصه کردن، و میانه او با ارائه شفاهی، به عنوان بسیاری از مهارت های ضروری در زندگی حرفه ای است.
دوره کارآموزی مزایای بسیاری را برای دانشجو به ارمغان می آورد. در بیشتر موارد، اولین تماس با دنیای حرفه ای، فرصتی برای جذب کدهای آن، یادگیری کار تیمی و مواردی از این قبیل است. تجربه حرفه ای باعث می شود که جنبه نظری محیط دانشگاه و جنبه عملی محل کار در چشم انداز قرار گیرد: دانشجویان از دانش خود سود می برند و مهارت های ملموس و کارآمد خویش را توسعه می دهند.

تضمین آینده شغلی

شرکت در دوره کارآموزی نیز بهترین راه برای تضمین انتخاب مناسب ترین شغل است. در واقع، انجام مستقیم یک کار و ارتباط با متخصصان باتجربه، کاراموز را قادر می سازد تا پروژه شغلی خود را اصلاح کرده یا مجددا جهت دهی نماید. این تجربه زمینه بیشتری را فراهم می کند و برای کسب تجربه قبل از ورود به بازار کار ضروری است و نکته ای اساسی محسوب می شود که استخدام کنندگان به دنبال آن هستند، به شرطی که به وضوح در رزومه ذکر شده باشد!

دوره کارآموزی فرصت مهمی برای ایجاد یک شبکه حرفه ای است!

دوره کارآموزی نه تنها برای یافتن شغل ضروری است، بلکه ایجاد روابط با همکاران در شرکت نیز می تواند کلیدی ترین پشتیبان شما برای استخدام شدن باشد. این مسیر شغلی ممکن است گاهی اوقات سکوی پرش بالقوه ای برای استخدام شدن باشد: دوره کارآموزی ممکن است به قرارداد دیگری با شرکت، به صورت نیمه وقت یا حتی استخدام تمام وقت منجر شود! حتی اگر این اتفاق نیفتد، کارفرمایان معمولا یک دوره کارآموزی پس از پایان تحصیلات را به عنوان اولین تجربه حرفه ای و واقعی در نظر می گیرند.
اگر یک کارآموز در مدت سه ماه پس از پایان دوره کارآموزی در موقعیتی برابر با فعالیت های انجام شده توسط شرکت استخدام شود، طول دوره کارآموزی به طور کلی از دوره آزمایشی کسر می شود.

احتمال همکاری در اینده

کارآموزی همچنین فرصتی برای شرکت برای آماده سازی جهت استخدام است، زیرا هر کارآموز یک کارمند بالقوه آینده محسوب می شود. کارآموزی همچنین وسیله ای برای شناخت هر دو طرف با یکدیگر است. اگر همکاری فراتر از مرحله کارآموزی ادامه یابد، کارآموز سابق تازه استخدام شده از قبل با شرکت و نحوه عملکرد آن، ارزش های شرکت، همکاران محل کار و همچنین پروژه های آن آشنا است. این کارمند جدید بدون نیاز به یاتاقان های جدید به کار خود ادامه می دهد. علاوه بر این، پویایی آموزشی امکان انطباق کارآمد با روش های کاری شرکت را فراهم می کند. بنابراین استخدام جدید با سرعت بیشتری عملیاتی خواهد شد!

کار آسان | آموزش و اشتغال دانشجویان

مربیان کارآسان قبل از ورود کارورزان به منظور تضمین انتقال موثر مهارت ها آموزش می بینند. کارآسان همه ساله پذیرای تعداد زیادی کارآموز در سطوح مختلف آموزشی (گواهی آموزش حرفه ای، گواهی فنی و حرفه ای، مدرک حرفه دانشگاهی) و در بسیاری مهارت های مورد نیاز عصر مدرن (تحقیق و توسعه، صنعتی، کیفی، اداری، تجاری، فناوری اطلاعات، ارتباطات و غیره)فعالیت دارد.
با هدف آموزش استعدادها و حمایت از جذب نیرو، تیم منابع انسانی کاراسان با دانشگاه های سراسر کشور همکاری می کند.
علاوه بر این، برای اطمینان از همراهی با کیفیت و رشد استعدادهای جوان، دانشجو از همراهی مربیانی که در زمینه خود متخصص هستند برخوردار است. در مواقعی که فرصت پیش بیاید، امکان ادامه همکاری پس از پایان دوره کارآموزی وجود دارد 

1

ثبت درخواست کارآموزی

2

تایید کارآموزی از سوی مسئول نهاد

3

انتخاب محل کارآموزی توسط دانشجو

4

تایید کارآموز توسط واحد پذیرنده

5

صدور معرفی نامه نهاد به واحد پذیرنده

6

شروع کارآموزی

7

پایان کارآموزی

8

تکمیل فرم نظرسنجی و بارگذاری گزارش های پایان دوره

9

صدور گواهی پایان دوره کارآموزی

درخواست کارآموزی

برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

هر روز هفته از 9 صب تا 16 بعدازظهر

مشاوره رایگان