جزئیات کلاس ها

برای ثبت در کلاس زیر اقدام نمایید

آموزش آنلاین مدیریت وبسایت

مدرس : صابر آقامحمدی

مدت زمان دوره : 1 جلسه

قیمت دوره : 500,000 ریال

آموزش آنلاین مدیریت وبسایت

سامانه جامع کارآسان، جهت تسهیل اشتغال و کارآفرینی، دوره جامع آموزش آنلاین مدیریت وبسایت برگزار می کند. این نوشتار به بررسی وظایف، مهارت ها، درآمد و میانگین حقوق  یک مدیر وبسایت می پردازد. به طور کلی، مدیران وب سایت وظایف مختلفی مانند ایجاد گرافیک کامپیوتری و مدیریت رسانه های تعاملی در اینترنت را بر عهده دارند. مدیران وب سایت با پشتیبانی و گسترش یک وب سایت امکان افزایش حضور آنلاین شرکت و یا مجموعه ای را فراهم می آورند. کسب مهارت به عنوان مدیر وب سایت می تواند اشتغال پایدار و دستمزد رقابتی را برای یک فرد متخصص در این حوزه به ارمغان بیاورد. اگر علاقمند به اشتغال در یک محیط اداری بوده و به فناوری و اینترنت نیز علاقمندید، میریت وبسایت می تواند ایده آل ترین انتخاب برای شما باشد.

سرفصل های دوره در برنامه مدیریت وب سایت معمولاً شامل موارد زیر است:

1. تنظیم DNS  بر روی دامنه
2. بک آپ گیری پنل دایرکت ادمین و سی پنل
3. آموزش مدیریت پنل وردپرس
4. آموزش تولید محتوای سئو شده و اصول اولیه سئو
5. بررسی رسانه و آپلود فایل در وردپرس
6. مدیریت دیدگاه ها و فرم تماس
7. فروشگاه ووکامرس
8. ابزارک ها و منو ها
9. افزونه ها و دیباگ وردپرس
10. مدیریت کاربران و اعضا
11. تنظیمات وردپرس

مدیر وب سایت کیست؟

 مدیر وب سایت یک متخصص فنی است که وب سایت را پشتیبانی می کند. مدیران وب سایت معمولاً دانش کاملی از پشتیبانی وب و توسعه آن دارند که به بهبود عملکرد وب سایت منتهی می شود و همچنین مهارت هایی در توسعه front-end که به ظاهر و قابلیت استفاده وب سایت کمک می کند نیز دارا هستند. مدیران وب سایت اغلب برای یک شرکت یا سازمان خاص کار می کنند و بر بهبود و پشتیبانی وب سایت و حضور آنلاین آن تمرکز می کنند. در حالی که اکثر مدیران وب سایت در یک محیط اداری کار می کنند، فرصت هایی نیز وجود دارد که به که بنابر ترجیح خود می توانند به صورت آزاد و یا حتی هوم آفیس نیز کار کنند.

به عبارتی، مدیر وب سایت اطمینان می دهد که یک وب سایت به درستی کار می کند و تصویر و ایماژی را که یک شرکت یا سازمان می خواهد به مخاطبان خود منتقل کند حفظ کرده و توسعه می دهد. تمامی این اقدامات می تواند شامل بهبود جنبه فنی وب سایت ها، مانند عیب یابی، راه اندازی میزبان وب، اطمینان از دسترسی کاربران و سرورهای برنامه نویسی باشد. با این حال، مدیران وب سایت همچنین می توانند به جنبه های کاربری یک وب سایت مانند ظاهر، پیمایش و رسانه کمک کنند. این موارد نیز اغلب شامل طراحی صفحات وب در یک وب سایت، انتخاب فونت ها و رنگ ها برای متن نوشته شده و قالب بندی رسانه های دیگر مانند تصاویر، فایل های صوتی یا فیلم ها برای نمایش صحیح باشد.

 در ادامه مسیرهایی برای تبدیل شدن به یک مدیر وب حرفه ای را آورده ایم:

1. تحصیلات دانشگاهی در مقطع کارشناسی

برای تحصیل در مقطع کارشناسی، در کنکور مرتبط با تخصص مورد نظر، ثبت نام کنید. اکثر کارفرمایان مدیران وب سایت از کاندیداهای استخدامی می خواهند که حداقل مدرک لیسانس را در رزومه خود داشته باشند تا از آموزش دیدن فرد در جنبه های تخصصی مدیریت وب سایت اطمینان حاصل کنند. به همین دلیل، بسیاری از مدیران وب سایت، مدرک لیسانس خود را در رشته علوم کامپیوتر در برنامه هایی که دوره هایی را در زمینه مدیریت وب سایت ارائه می دهند، دنبال می کنند. این برنامه ها می توانند کلاس هایی در زمینه طراحی وب، برنامه نویسی کامپیوتر و سایر موضوعات فنی مرتبط با مدیریت وب سایت ارائه دهند. برای اطمینان از در نظر گرفتن تمام جنبه های مدیریت وب سایت در طول تحصیل، می توانید دوره هایی را در مجموعه «کارآسان» و در رابطه با موضوعاتی مانند مهندسی سیستم، توسعه وب و مارکتینگ نیز بگذرانید.

2. دریافت گواهینامه اتمام دوره مربوطه از سازمان های دولتی و خصوصی

آموزش آنلاین مدیریت وبسایت در کارآسان میسر است. از این سامانه می توانید گواهینامه فناوری اطلاعات یا برنامه نویسی کامپیوتر را دریافت کنید. در حالی که صدور گواهینامه معمولاً برای مدیران وب سایت داوطلبانه است، داشتن گواهینامه در برخی از جنبه های فنی کار می تواند بر صلاحیت های شما تأکید نموده و شانس تان را برای جلب توجه کارفرمایان بالقوه افزایش دهد. این موارد می تواند به شما کمک کند تا سریع تر شغل مد نظرتان را پیدا کنید، زیرا رزومه ای که شامل گواهینامه مرتبط با تخصص مورد نیاز می باشد به احتمال زیاد در میان نامزدهای دیگری که هیچگونه سر رشته ای ندارند و یا در هیچ دوره آموزشی شرکت نکرده اند، برجسته تر بنماید. شما می توانید با شرکت در دوره های مهارت محور مجموعه کارآسان، جهت کسب گواهینامه در بسیاری از رشته های مرتبط با مدیریت وب سایت، مانند زبان های برنامه نویسی و سیستم های کامپیوتری برنامه نویسی، اقدام نمایید. گواهینامه هایی که مدیران وبسایت می توانند به صورت بین المللی برای دریافتشان ثبت نام کنند نیز عبارتند از:

CompTIA A+

CompTIA Network+

CompTIA Security+

CompTIA Linux+

3. درخواست استخدام در مشاغلی تحت عنوان مدیر وب سایت:

فرصت های شغلی برای مدیران وب سایت همیشه در میان آگهی های استخدامی به چشم می خورند. شما نیز می توانید برای هر شغلی که ممکن است مناسب آن باشید درخواست استخدام دهید. بسیاری از آموزش های مدیران وب سایت در حین کار انجام می شود، بنابراین ورود به این حوزه بلافاصله پس از تکمیل تحصیلات و دریافت گواهینامه می تواند به شما این شانس را بدهد که از طریق تجربه عملی مهارت های خود را بهبود دهید و رزومه کاری خود را تقویت کنید. همچنین، می توانید با ارتباط و برقراری تماس با شرکت هایی که حضور آنلاین گسترده ای در جهان وب دارند یا بخش های فناوری اطلاعات آن ها نیاز به نیروی جدید دارد، در مورد فرصت های شغلی بالقوه مدیریت وب سایت سوال کنید. همچنین می توانید با استفاده از موتورهای جست و جو و مراجعه به وب سایت های کاریابی برای یافتن فرصت های شغلی در مجاورت و شهر خود، به طور مستقل، شغل مورد نظر خود را بیابید.

میانگین حقوق و چشم انداز شغلی برای مدیران وب سایت

میانگین حقوق ملی مدیران وب سایت در ایالات متحده در حال حاضر 43515 دلار در سال است، که یک حقوق اولیه نسبتاً رقابتی است. در ایران نیز، مدیران وبسایت، حقوق مصوب قانون کار را دریافت می کنند. بسیاری از مدیران وب سایت ها علاوه بر حقوق مکفی، از مزایایی مانند برنامه زمانی انعطاف پذیر، بیمه درمانی و امکان دورکاری و یا کار در خانه نیز دارند. بر اساس آمار اداره کار، انتظار می رود که میزان استخدام مدیران وب سایت ها از سال 2019 تا 2029 رشد 4 درصدی داشته باشد. اقتصاددانان، این رشد چهار درصدی را به افزایش تقاضا برای مشاغل فناوری که ناشی از به روز رسانی ها و پیشرفت های جدید در فناوری و نرم افزار است، نسبت می دهند.

محیط کاری مدیران وب سایت

مدیران وب سایتی که به صورت تمام وقت مشغول فعالیت هستند، حداقل 40 ساعت در هفته کار می کنند و می توانند ساعات کاری انعطاف پذیری داشته باشند. آن ها اغلب در محیط های اداری در شرکت هایی که در آن استخدام می شوند و در کنار سایر کادر اداری شرکت، کار می کنند، که می تواند شامل دوره های طولانی نشستن پشت میز و استفاده از رایانه باشد. با این حال، برخی از مدیران وب سایت ترجیح می دهند به صورت آزاد کار کنند، به این معنی که آن ها، خود بازاریابی کرده و مشتریانشان را پیدا می کنند. پس از امضای قرارداد، بسیاری از وظایف شغلی خود را از خانه انجام دهند.

حرفه های مرتبط با مدیریت وبسایت:

طراحی وب سایت

میانگین حقوق ملی: 46907 دلار در سال
وظایف اصلی: یک طراح وب  سایت، متخصص حوزه فناوری است که جنبه های بصری و کاربردی یک وب سایت را بهبود بخشیده و توسعه می دهد. طراحان وب می توانند برای یک وب سایت کد نویسی انجام دهند، برای طراحی بصری یک وب سایت برنامه ریزی کند و با مشتریان ملاقات کرده و اطمینان حاصل کنند که دیدگاه های خلاقانه آن ها به شکلی رضایت در بخش هسته مرکزی فعالیت ها قرار دارد. یک طراح وب می تواند به صورت مستقل کار کند، و یا در بخش فناوری اطلاعات یک شرکت خصوصی و دولتی ایفای نقش کند.

برنامه نویسی کامپیوتر

میانگین حقوق ملی: 47991 دلار در سال
وظایف اصلی: برنامه نویس کامپیوتر
همانطور که از نام آن بر می اید، یک برنامه نویس کامپیوتر، برای نرم افزارها و برنامه ها کد نویسی انجام می دهد. برنامه نویسان کامپیوتر می توانند از کد برای طراحی نرم افزار و آزمایش و عیب یابی برنامه های کامپیوتری جدیدی که ایجاد کرده اند استفاده کنند. یک برنامه نویس کامپیوتر نیز معمولاً دانش گسترده ای از زبان های برنامه نویسی رایانه داشته و در استفاده از انواع کدهای مذکور، مهارت داشته و خبره است.

توسعه دهنده وب

میانگین حقوق ملی: 75974 دلار در سال
وظایف اصلی: یک توسعه دهنده وب، متخصص حوزه فناوری است که برای وب سایت ها کد نویسی انجام می دهد. توسعه دهندگان وب می توانند یک وب سایت را در قسمت فرانت آن کدنویسی کنند، که شامل عناصر وب سایت است که کاربران آن را می بینند و با آن تعامل دارند، و همچنین بک اند یک سایت، که حاوی کد و برنامه نویسی است که عملکرد صحیح و زیرساخت های یک سایت را شامل می شود. یک توسعه دهنده وب همچنین می تواند با یک طراح وب که در توسعه front end یک سایت برای ایجاد ظاهر دیداری یک وب سایت فعالیت می کند همکاری داشته باشند.

توسعه دهنده اپلیکیشن

میانگین حقوق ملی: 87785 دلار در سال
وظایف اصلی: توسعه دهنده اپلیکیشن متخصص حوزه فناوری است که برنامه هایی را برای وب سایت ها و دستگاه های الکترونیکی طراحی و ایجاد می کند. توسعه دهندگان اپلیکیشن می بایست بتوانند کد نویسی انجام دهند، در طراحی ها مشارکت کنند و برای اطمینان از اجرای صحیح یک برنامه، آزمایش های مختلفی را روی آن انجام داده و عیب یابی کنند.

 

اگر قبلا ثبت نام شده اید؟
وارد شوید

سرفصل‌های دوره